Dipl.stom. Martina Wittdorf-Roloff, spec. ortodont

Dipl.stom. Martina Wittdorf-Roloff, spec. ortodont

Diplomirala na Sveučilištu u Rostocku, Njemačka, godine 1980. Specijalizaciju ortodonta stječe 1986.g. Nakon dvadesetak godina rada u struci u svojim dvjema privatnim poliklinikama za ortodonciju u Schwerinu i “Neuhaus an der Elbe” u Njemačkoj, seli se u Pulu.

Od 2007. g. radi redovito u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao konzultant, i pohađa svjetske seminare za cijeloživotno obrazovanje. Ima preko 35 godina iskustva u ortodonciji. Od 2014.g. preuzima ulogu mentorice za dr. Mirjam Uravić u njezinoj ordinaciji u Puli i vodi je kroz specijalizaciju ortodoncije.

Glavna misija joj je kvalitetna i detaljna ortodontska dijagnostika s liječenjem dentalnih i skeletalnih anomalija. Smatra da je interceptivna ortodoncija ključ regularnog rasta i razvoja te da ortodontske anomalije kod djece treba prepoznati u što ranijoj dobi. Modernim tehnikama u ortodonciji postiže optimalne estetske i funkcionalne rezultate kod odraslih pacijenata. U svom radu koristi najkvalitetnije mobilne i fiksne aparatiće.