Izjava o privatnosti

Dental studio Uravić Crljenica poštuje privatnost posjetitelja i korisnika svoje web-stranice. Osobni podaci korisnika ove stranice zaštićeni su Izjavom o privatnosti. Ova Izjava privatnosti određuje prikupljanje i upotrebu osobnih podataka posjetitelja te korištenje kolačića (cookies). Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se samo i isključivo u skladu s ovom Izjavom te odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Vlasnik ove stranice nije odgovoran za podatke koje ste proslijedili na web stranicu na koju ste došli putem linka na našoj stranici i ne odgovara za povjerljivost i zaštitu vaših podataka. Svaka web stranica koju posjećujete ima svoju Izjavu o privatnosti i svoje uvijete poslovanja.

 

Korištenje podataka i njihova zaštita

Pregledavanje web-stranice je anonimno, odnosno tom se prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa. Uvijek ćete biti posebno upozoreni kada će nam biti potreban osobni podatak kako bismo uspostavili komunikaciju ili da pružimo traženu uslugu. Dental studio će osobne podatke prikupljati samo za određenu svrhu, jasno navedenu i u skladu sa zakonom, te se obvezuje da istu svrhu neće prekoračiti, te se obvezuje da Vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, bez da je za to dobila Vašu suglasnost. Dental studio može koristiti prikupljene podatke u svrhu pružanja učinkovitije korisničke usluge, lakšeg korištenja web-stranice, statistici posjeta web-lokaciji ili za prilagodbu web-stranice prema Vašim osobnim sklonostima i interesima.

 

Korištenje kolačića (cookies)

Kolačići su male datoteke koje se spremaju na računalo prilikom posjete nekoj web stranici. Kada prihvatite kolačiće omogućujete si lakšu dostupnost željenim informacijama i dozvoljavate web stranici da prilagođava pretragu prema vašim interesima jer ima pristup sadržaju koji ste pretraživali. Kolačići su prednost za korisnika i ne mogu nositi viruse te našteti vašem osobnom računalu.

Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske Unije obvezne prethodno zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove web-stranice pristajete na uporabu kolačića. Ukoliko ih blokirate i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Ukoliko prihvatite kolačiće omogućujete pristup svojim određenim podacima kao što su ime ili e-mail adresa.

 

Prihvaćanje uvjeta

Ukoliko koristite usluge ili sadržaj s naše web stranice prihvaćate sve navedeno i u skladu s time slažete se sa korištenjem osobnih podataka kako je navedeno u Izjavi o privatnosti.

U svakom trenutku imate pravo odustati od pristanka na korištenje ili promjenu svojih osobnih podataka te nam u tom slučaju pošaljite mail na dental@dentalstudio-uravic.hr.