Implantologija

Gubitak zubi zbog karijesa, frakture ili nesretnog slučaja dovodi do poremećaja u zubima i u žvakanju te do narušavanja estetike. Pojedinac se teže hrani, gubi na težini i imunitetu, ima problema u govoru i nezadovoljan je svojim izgledom. Namjena titanskih implantata je nadomjestiti korijen zuba u zdravu kost te uspostaviti zdravu žvačnu funkciju, fiksno, krunicama ili mostovima i mobilno, akrilatnim protezama (all on 4 tehnika). Zahvat je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom i traje relativno kratko nakon kojeg pacijent odlazi kući te po potrebi koristi hladne obloge ili analgetike. Nakon određenog perioda osteointegracije (2-3 mjeseca) postavlja se nadogradnja i suprastruktura. Implantati prolaze vrlo stroge kontrole prije korištenja kao terapijsko sredstvo i otvaraju se prvi put neposredno pred zahvat. Stoga su apsolutno sterilni i njihova prognoza doseže 95%. U svim istraživanjima pokazali su se kao najbolja zamjena za zube koji nedostaju pretežito iz razloga što se okolni zubi ne diraju. Međutim, moraju se zadovoljiti uvjeti savršene higijene, zubi moraju biti sanirani te kost i zubno meso moraju biti zdravi. Ukoliko nema dovoljno kosti, ona se nadogradi. Zdravstveno stanje pacijenta je iznimno važno stoga se bezupitno provodi detaljna anamneza i dogovorno zaključi o najboljoj terapijskoj alternativi. Dogovorite besplatno savjetovanje u vezi implantata!

Revolucionarni sistem na implantatima!
Imedijatno opterećenje i cijelo zubalo
gotovo za 72 h

Kontaktirajte nas za individualno savjetovanje

IHDE Dental je razvio implantate koje je moguće koristiti čak i u neobičnim slučajevima i situacijama gdje nema dovoljno koštane strukture, što je transplantaciju kosti i postupak augumentacije učinilo nepotrebnim.

IHDE dental implantat koncept je potpuno promijenio svijet implantologije. U našim klinikama riješit ćemo Vas svih dentalnih briga i vrlo brzo ćete se vratiti svakodnevnom životu.

Svaki pacijent može dobiti fiksne zube odmah, bez čekanja zacijeljivanju rana, bez augumentacije ili provizorija

Naši opsežno obučeni kirurzi koriste bikortikalnu kost u svim dijelovima maksilo-facijalnog kostura. Koristeći njezinu iznimnu stabilnost i resorpciju, moguće je odmah postaviti mostove.

Specijalizirani dentalni tehničar će Vam omogućiti dobar i siguran zagriz uz pomoć tako prilagođenih mostova moći ćete jesti odmah nakon cementiranja.

Koristimo revolucionarni patentirani implantološki sistem koji nam pruža gotovo neograničene mogućnosti.

Više informacija na:

http://www.simpladent.hr/

http://www.implant.com/en/