Portfolio

Rezultati ortodontskih terapija
Ferić Iva

Slučaj naše Ive je jedan od onih od kojih ti zastane dah.

Pacijentica predodređena na operaciju čeljusti s potpunim povjerenjem prepustila se u naše ruke s pomoću najsuvremenije ortodontske aparature pretvorili smo jedan nefuncionalni zagriz u maksimalno pravilan. S pomoću miniimplantata i širenja nepca ispravili smo cross bite i pseudoprogeniju.

Njezino lice se kompletno ispravilo, a osmijeh…od milijun dolara!

Dragana Ramljak

Dragana je uz pomoć fiksnog aparatića ispravila anomalije kompresije i dentalne asimetrije. Rezultati su izvrsni, a Dragana je sada zadovoljna novim osmijehom.

Giulio Borghetti

Prva i druga faza ortodontske terapije spojene u jedno kod pacijenta Giulia.U najboljem periodu rasta i razvoja dobilo na kvaliteti i brzini terapije tako što smo prošili gornju čeljust modernim aparatićem na nepcu i uz fiksnu ortodontsu terapiju poboljšali zagriz i osmijeh. Pacijent je u svakom trenutku sudjelovao aktivno uz nošenje gumica i značajno doprinjeo svome zdravlju.

Roberto Bogdaneski

Kod visokopoziconiranih očnjaka, bilo je potrebno posvetiti posebnu pažnju pri pomicanju korijena tog zuba. Robertu smo uljepšali simetriju osmijeha s fiksnim aparatićem u roku od 2 godine.